my 6 month result

GqN

New Member
Reaction score
0
b1ydv.jpg before

after 3.month :
b1w8r.jpg

6.month :

d9v1g.jpg

daily 2 time minoxil forte ( turkish brand )

2 mg finasteride ( proscar )

losemyhead

Member
Reaction score
0
This is the best results I ever seen!!
Man you are so so lucky to have your life back after only 6 months...

Can you spread some more details? Is your minoxi foam or liquid? You have been sheding in this period? Why you drink 2 mg instead of 1 mg? Do you take it every day? You have sides effects?

Thanks and good luck

GqN

New Member
Reaction score
0
thanx losemyhead.. sorry for my bad english :)

yes i using minoxil forte. morning and night.

i using 2mg but why i using 2mg i don'T know :) i don'T have sides effect. i lowe womens..

i take back my hairs. thanx god . thanx minoxil forte thanx finasteride.

- - - Updated - - -

09072012134.jpg

- - - Updated - - -

IMG079.jpg

kadir657

Member
Reaction score
0
merhaba kardesim süper sonuclar bana biraz tavsiye verirmisin neyi nasil yapip nasil uyguliyacam.

GqN

New Member
Reaction score
0
teşekkürler kardeşim. öncelikle bu ilaçlar insandan insana farklılıklar gösterebiliyor. yani kimine yarar kimine yaramaz.. türkiyedesin anladıgım kadarı ile. minoxil forte kullan. en azından eczane malı yani sahtesi yok v.s

sabah akşam püskürt 5 er defa. proscar al 4 e böl. bendeki sonuçlar çok iyi. kendim bile inanamıyorum. inşallah sanada etkisi olur. birde ek olarak kimyasal şampuanları bırak. doğaln zeytinyağlı defne sabunu kullan. çok iyi geliyor ve saçları çok iyi besliyor. saygılar sevgiler

- - - Updated - - -
before
saconce.jpg
before
beforehair2.jpg

after
after short hair2.jpg

after short hair
after short hair.jpg

- - - Updated - - -

i think changed my hair colors . realy interesting. lookiing verry strong and verry black.

kadir657

Member
Reaction score
0
ben hollandada yasiyorum suan 5 aydir propecia kullaniyorum ve 3 hafta kirkland minoxidil kullaniyom propecia gunde 1 tane 1 mg , minoxidil sabah aksam 1'er millilitre uyguluyorum.
su ana kadar saclarimda biraz sertlesme fark ediyorum insallah devami gelir , sendemi trabzonlusun usagummm :D

Night

Established Member
Reaction score
128
Hair looks great, congrats on regrowing. You ever regret not just trying Proscar by itself instead of both with Min?

GqN

New Member
Reaction score
0
valla rogain yada minoxil forte dene derim kardeş. tabi genede sen bilirsin. azimli ol yılma. isteyince oluyoır gerçekten :) trabzonluyum evet de resimdeki sol ayaktaki benm

imeniaan

New Member
Reaction score
0
ben hollandada yasiyorum suan 5 aydir propecia kullaniyorum ve 3 hafta kirkland minoxidil kullaniyom propecia gunde 1 tane 1 mg , minoxidil sabah aksam 1'er millilitre uyguluyorum.
su ana kadar saclarimda biraz sertlesme fark ediyorum insallah devami gelir , sendemi trabzonlusun usagummm :D

haha, jullie turken hebben echt schijt. praten altijd turks, waar dan ook!

kadir657

Member
Reaction score
0
lütfen cevap bekliyorum?? / what you think of my hair , the pictures what i have uploaded .. I used finpecia for 5 months almost a month minoxidil kirkland