Wydaje mi się, że to dlatego iż de facto spora ilość mężczyzn podchodzi do tego dosyć łatwo, w końcu prawie każdego mężczyznę to dotyka , stąd generalizowanie. Ale fakt, każdy ma inne priorytety i jeden podejdzie zupełnie luźno do tego tematu, inny wpadnie w ogromne kompleksy i też należy to uszanować. Sama nienawidzę kiedy płeć staje się wyznacznikiem czegokolwiek. Mojego partnera zgrzewa to jakie już ma zakola ale rozumiem tych którzy szukają pomocy gdzie mogą. Wiem po sobie, choć u mnie możliwości się skończyły.moja opinia nie ma najmniejszego znaczenia, nikt z tutaj piszących nie ma bladego pojęcia kiedy to się zacznie, ale jeśli miałbym prognozować to moim zdaniem minimum 5 lat, dużo więcej będziemy wiedzieć za rok, jeśli zaczną testy na ludziach to już dobry znak, bo żadna firma wcześniej do tego etapu nie doszła, oczywiście aderans i intercytex próbowali, nawet replicell histogen, ale ich podejście było zupełnie inne i szczerze mówiąc rezultaty były gówno warte, Ty jesteś młoda więc się doczekasz zresztą włosy są ważne w każdym wieku, i dla facetów i dla kobiet, a niestety łysienie u mężczyzn jest bagatelizowane i to często przez panie, które twierdzą, że to niemęskie mieć kompleksy - kompletna bzdura
Młoda.. Cóż. No stara nie jestem, młoda w miarę. Oby się udało. Oby nam pomógł. Teraz jeszcze trzeba będzie w miarę możliwości odkładać pieniądze. Choć biorąc pod uwagę inflację, ciężko będzie.