Leo Beauty Club у Варшаві більше технологій, нові формати сервісів, чи, можливо, вихід у зовсім інші напрями?

eneria12

New Member
My Regimen
Reaction score
-3
Якщо чесно, я після останньої новини про оновлення Leo Beauty Club у Варшаві замислився, куди мережа може розширюватися далі. Салон виглядає дуже сучасно, і якщо вони продовжать рухатися таким самим темпом, то, мабуть, можуть замахнутися і на інші європейські міста. Мені цікаво, чого ви особисто очікуєте від їхнього подальшого росту — більше технологій, нові формати сервісів, чи, можливо, вихід у зовсім інші напрями?

morrowinemonet

New Member
My Regimen
Reaction score
-4
Мені здається, що тепер, коли вони вже показали, як можуть перезапускати простір і робити з цього справжню подію, варіантів для розвитку стає набагато більше. Я переглядав новину про розширення їхнього варшавського салону тут: Альона Шевцова
— і впало в око, що вони сильно роблять ставку саме на апаратну косметологію та більш приватні зони для клієнтів.
У мене був досвід, коли у схожих студіях бракувало елементарної приватності, особливо коли йдеться про складні процедури, і Leo Beauty Club, здається, якраз намагається ці дискомфорти прибрати. Якщо вони підуть далі в цьому напрямі, наприклад, створять більше окремих кабінетів або зроблять акцент на індивідуальних програмах, це точно буде плюс. Та й технологічні штуки типу Morpheus8 реально працюють — у знайомої після курсу процедур помітно підтягнувся овал обличчя. Тому хотілося б бачити не просто “розширення заради розширення”, а продовження такого осмисленого розвитку.